NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Dengan ini saya mengumumkan Timbalan Menteri Kewangan ialah....


Sumber dalaman Pakatan Harapan (PH) mendakwa Perdana Menteri Anwar Ibrahim dijangka menghadap Yang di-Pertuan Agong lewat hari ini untuk membentangkan senarai timbalan menteri bagi kabinetnya.

sumber itu mengesahkan Anwar akan menghadap Agong sekali gus mempersembah senarai cadangan timbalan menteri yang dipilih.

"Tetapi saya tidak pasti jam berapa, sebab dia akan pergi solat Jumaat di Kampung Baru terlebih dulu," kata pemimpin kanan sebuah parti komponen PB berkenaan.

Jangan terkejut malam ini Anwar Ibrahim akan mengumumkan Timbalan Menteri Kewangan akan disandang oleh ENCIK ANWAR IBRAHIM MP Tambun.........
Komen: Kah kah... Mesti Mat Sabu buat buat joke lebih lagi...


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo