NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Hanya tinggal janji Ismail Sabri sebagai PM - Dr Mahathir


KUALA LUMPUR :
"Hanya tinggal janji."

Itu yang digambarkan Calon Ahli Parlimen Langkawi, Tun Dr Mahathir Mohamad melihat kepada janji pemilihan Perdana Menteri oleh Barisan Nasional (BN).

Ujarnya, kasihan Datuk Seri Ismail Sabri yang dijanjikan jawatan tersebut sekiranya BN menang pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).

"Kasihan Ismail Sabri. Dijanji akan terus jadi Perdana Menteri apabila BN menang.

"Dan dia (Ismail Sabri) pun bubar Parlimen. Sekarang kroni-kroninya tidak dipilih sebagai calon.

"Dia (Ismail Sabri) jadi lemah. Ramai percaya janji Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi bahawa Ismail akan jadi Perdana Menteri akan hanya tinggal janji," katanya.

Dr Mahathir turut mendakwa, akhirnya yang akan menjawat jawatan tersebut adalah Zahid Hamidi.

Terdahulu, Zahid Hamiri mengulangi pendirian tiada isu Ismail menjadi Perdana Menteri jika BN menang PRU15.

Jelasnya sebelum ini, ketika ini pun beliau tidak menjadi Perdana Menteri atau menyandang apa-apa jawatan dalam kerajaan walaupun menjadi Presiden UMNO dan Pengerusi BN.............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo