PRK Rantau: Hadi sahkan turun bantu

MARANG – Walaupun baharu keluar hospital, ia tidak menghalang Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk meneruskan rutin mingguannya menyampaikan kuliah Dhuha di Masjid Rusila, hari ini.

Ahli Parlimen Marang itu turut mengesahkan akan turun berkempen membantu calon BN, yang juga Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan dalam PRK DUN Rantau.

"Insya-ALLAH saya akan pergi dan Alhamdulillah kesihatan (juga) bertambah baik," katanya ringkas ketika ditemui selepas berakhirnya kuliah Dhuha di Masjid Rusila di sini, pagi ini.

Kempen itu adalah sebagai sokongan kerjasama antara UMNO dan PAS.Sebelum ini, Abdul Hadi dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) untuk pemeriksaan susulan kesihatan.

Pemimpin utama PAS itu pernah dimasukkan ke IJN Mei 2017 untuk menjalani pembedahan penggantian injap jantung dan menerima rawatan intensif daripada pakar-pakar di situ selama sebulan.

Dalam pada itu, PRK DUN Rantau pada 13 April ini menyaksikan pertembungan empat penjuru.

Mohamad akan cuba mempertahankan kerusi tersebut dan dicabar tiga lagi calon iaitu Dr. S Streram (PH); R Malar (Bebas) dan Mohd Nor Yassin (Bebas). – Sinar Harian
Labels:
Reactions:

Post a Comment

alhamdulillah..... tapi kena jaga juga kesihatan, kurangkan jadual.....

[blogger]

1Mediaonline

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget