TEPAT. TELUS. TERKINI.

Awas Bisikan PH, pesan sebelum ke Madinah
Sebelum berlepas ke Madinah saya nak pesan beberapa perkara kepada penyokong dan ahli PAS serta UMNO. 

1. Atas nama Islam marilah kita lupakan segala sengketa. Kerjasama politik antara PAS - UMNO mampu menumbang pohon berhantu yg diduduki oleh PH. Percayalah mereka sudah merasa sgt gerun jika cantuman undi dan kerjasama ini terus bergerak sehingga PRU 15. 

2. Pedulikan bisikan qarin PH yg cuba menakut2kan kedua2 belah pihak PAS-Umno. Kononnya kenpentingan UMNO akan hilang jika bersama PAS dan kepentingan PAS akan hilang jika bekerjasama dgn UMNO. Ahli umno perlu faham bahawa identiti dan kepentingan Melayu tidak akan hapus, kerana Pas juga Melayu. Ahli PAS pula perlu faham bahawa kepentingan Islam tidak akan terpinggir kerana UMNO juga muslim. Melayu dan Islam hanya akan beransur2 lenyap jika bangsa DAP terus diberikan kuasa menguasai kerajaan.

3. Pedulikan isu2 yg cuba dibangkitkan oleh PH dan Cybertrooper mereka. Mereka mahu kita hilang tumpuan kearah kerjasama menjatuhkan mereka dlm pru 15 nanti. Ketika Pas- umno sedang duduk semeja, PH akan dtg melepaskan ketut. Bertujuan kita saling bangun dan pergi. Pas tak perlu tuduh UMNO yang lepaskan ketut dan UMNO tak perlu tuduh Pas yg lepaskan kentut. Kerana kita semua tahu kentut hancing ini milik PH.

4. Demi agama, Bangsa dan Negara, PAS dan UMNO boleh saling bekerjasama. Tiga paksi bersama yg perlu dijadikan titik keinsafan dan gabungan tenaga. Sedangkan parti2 komponen PH dibawah penguasaan DAP tidak akan mampu bersatu atas nama kpentingan Islam dan Melayu.

5. Walaupun kerjasama ini akan mampu menumbangkan PH, namun perlu diingat bahawa perjuangan bersama Pas-Umno tidak akan berhenti setakat menjatuhkan PH. Kerana penghujung perjuangan kita ialah tertegaknya ISLAM di bumi Malaysia dan berdaulatnya MELAYU sebagai Tuan kepada tanah bertuah ini.

Wassalam. UMS
Klia1 to Madeena
Labels:
Reactions:

Post a comment

[blogger]

1Mediaonline

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget