PAS Nak Tolong Siapa Sebenarnya?


PAS NAK TOLONG SIAPA SEBENARNYA?..
Oleh: Ustaz Abdul Karim

UMNO/BN jangan perasan. PAS bukan bantu kamu, tapi bantu ISLAM. ISLAM terhimpit kerana kamu selama ini memerintah tanpa mengukuhkan ISLAM. Kerana terlalu memuja fahaman kebangsaan.. maka inilah hasilnya.

Demi kerana ISLAM lah PAS sanggup mengharungi berbagai caci maki dan fitnah lawan PAS. Demi kerana ISLAM, PAS abaikan rekod silam kamu yang sangat panjang berhempas pulas nak menjatuhkan PAS.

Dengan izin ALLAH, PAS tak jatuh.. malah parti yang selama ini diperlekeh.. kini bantuannya diharapkan. Ingat.. PAS tak pernah berkompromi dengan rasuah dan perasuah!. PAS datang kerana DAKWAH, selamatkan rakyat dan negara setakat mana yang dapat diselamatkan.

Soal menolong parti rasuah tak berbangkit sama sekali.. itu kami serah kepada parti pemerintah untuk bertindak. Soal kamu nak berpura pura setelah terdesak.. itu kami serah pada ALLAH. DIAlah sebaik-baik wakil untuk diserahkan segala urusan.


Reactions:

Post a Comment

[blogger]

1Mediaonline

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget