Promosi Bilik DITC Sempena Ijtimak Kepimpinan PAS Negeri Terengganu


KEMAMAN, 28 Nov 2018 - Darul Iman Training Center (DITC) menawarkan promosi bilik penginapan kepada peserta Ijtimak Kepimpinan PAS Negeri Terengganu yang akan berlangsung pada 30 November - 1 Disember ini bertempat di Dewan Berlian, Majlis Perbandaran Kemaman.
Harga bilik yang ditawarkan DITC sempena Ijtimak ini adalah serendah RM50 bagi bilik "Twin Sharing" yang menyediakan 2 katil bujang. Manakala RM60 bagi bilik "Single" yang menyediakan 1 katil bersaiz "Queen".

Menurut Ketua Eksekutif DITC, Tuan Haji Mohd Shuhaimi Embong "Kita menyediakan 32 bilik 'Single' dan 164 bilik 'Twin Sharing', dan sempena Ijtimak kali ini kita mengadakan promosi bilik kepada peserta yang akan hadir penghujung bulan nanti."

DITC merupakan anak syarikat kerajaan negeri Terengganu, menyediakan infrastruktur untuk latihan dan seminar. 

Lokasinya yang menarik di tepi Pantai Teluk Kalong, menyajikan pemandangan dan suasana segar dan nyaman kepada pengunjung dengan jarak hanya 13 km daripada Bandar Chukai, Kemaman.

DITC menyediakan sewaan bilik untuk kursus dan seminar, selain sesuai untuk majlis jamuan perkahwinan. Dewan berhawa dingin dilengkapi sistem bunyi dan tayangan mampu memuatkan 1000 orang dalam satu masa.

Maklumat lanjut dan urusan tempahan boleh hubungi DITC ditalian 09-863 3606 atau 013-950 8485 (Pn Nazliza) atau emel ke [email protected]

0/Post a Comment/Comments

Previous Post Next Post