Dayangku Intan undur diri dari pentas politik

 
Saya ingin mengucap ribuan terima kasih pada Datuk Seri Yang Berbahagia Anwar Ibrahim, Yang Berhormat Datuk Seri Dr. Wan Azizah binti Wan Ismail dan Yang Amat Berhormat Dato' Seri Mohamed Azmin bin Ali yang telah memberi kepercayaan kepada saya untuk bertanding di PRU13 lepas dan tidak lupa juga Yang Berhormat Zuraida Kamaruddin, dan Latheefa Koya atas sokongan dan bimbingan di pentas politik.

Kepada sahabat semua, ribuan terima kasih atas sokongan anda. Walau bagaimanapun, Saya ingin mengumumkan pengunduran diri dari PKR, Pakatan Harapan.

Dengan ini saya harap segala persoalan kini yang ada mengenai di mana saya di gelanggang politik. Sepertimana Pakatan Rakyat tiada lagi, saya tidak lagi bersama mana-mana Parti dan mengucapkan yang terbaik bagi calon-calon yang akan bertanding pada PRU14.

Labels:
Reactions:
[blogger]

1Media.My

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget