Semakan keputusan dan tawaran SBP 2017 tingkatan 1

Semak keputusan penempatan di laman web KPM (https://sst1.moe.gov.my/semakan_sbpt1/index.cfm) SELEPAS jam 2.00 petang..Untuk yang TIDAK BERJAYA ditawarkan tempat di SBP, rayuan bolehlah dibuat secara ONLINE dalam sistem yang sama..  Kepada yang TIDAK MEMOHON ke SBP tempoh hari juga boleh membuat rayuan secara ONLINE dalam sistem yang sama..

Assalamualaikum, Selamat Sejahtera dan Salam 1 Malaysia buat tuan puan yang dihormati sekalian.. Sedikit makluman terkini daripada pihak BPSBPSK buat tuan puan, ibu, bapa serta penjaga murid-murid tahun 6/2016.  MOHON DISEBARKAN..1. Keputusan kemasukan ke SBP (Sekolah Berasrama Penuh) untuk Tingkatan 1/2017 akan diumumkan pada (14/12/2016). Kepada yang telah memohon tempoh hari, bolehlah menyemak keputusan penempatan di laman web KPM (https://sst1.moe.gov.my/semakan_sbpt1/index.cfm) SELEPAS jam 2.00 petang..

2. Untuk yang TIDAK BERJAYA ditawarkan tempat di SBP, rayuan bolehlah dibuat secara ONLINE dalam sistem yang sama.. 

3. Kepada yang TIDAK MEMOHON ke SBP tempoh hari juga boleh membuat rayuan secara ONLINE dalam sistem yang sama..

Harap maklum.. Terima kasih atas kerjasama tuan puan semua..

Rujukan: http://www.moe.gov.my/my/pemberitahuan-view?id=5647
Labels:
Reactions:
[blogger]

1Media.My

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget