Pakatan Mahu Jadikan Penyokong PAS Perisai?

Sebilangan pula mengesyaki pelawaan itu disebabkan Pakatan Harapan khuatir dengan ancaman kumpulan Baju Merah dan mahu menjadikan ahli serta penyokong PAS sebagai perisai


Rata-rata mereka di media sosial menyifatkan pelawaan tersebut sebenarnya usaha terdesak Pakatan Harapan dan DAP untuk memastikan rakyat menyertai perhimpunan jalanan itu disebabkan sokongan rakyat ke atas mereka semakin menurun.

Sebilangan pula mengesyaki pelawaan itu disebabkan Pakatan Harapan khuatir dengan ancaman kumpulan Baju Merah dan mahu menjadikan ahli serta penyokong PAS sebagai perisai.

“DAP goyang..jika baju merah menyerang dap dan puak puak dia akan menghilang..jika baju merah mengamuk..supaya melayu sama melayu bergaduh..itu lah agenda dap mengajak pas sertai bersih,” kata pemilik akaun Faceook Tiery Harry II.

http://www.mynewshub.cc/utama-sensasi/bersih-5-pakatan-mahu-jadikan-penyokong-pas-perisai/
Reactions:

Post a Comment

[blogger]

1Media.My

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget